keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Uusi nousu, tai ainakin tuntuu siltä

Olen saanut tosi paljon tsemppiä ja hyödyllisiä vinkkejä, joten kiitos siitä !

Tänään en syönyt sitä toista lämmintä ateriaa, ja söin vain vähän jauhelihakeittoa, mutta kylläkin kolme leipää... Noh, en kuitenkaan laske sitä pahaksi jos pysyn kevyellä linjalla loppupäivän, ja käyn lenkilläkin, toiveissa se, että paino olisi tippunut, mutta pilvilinnoja on tuskin sopivaa vielä rakentaa. Olen nyt aika monesta kirjoituksestani lukenut "nyt loppuu herkut ja rääkillä ensi viikkoon", niin ei kuitenkaan koskaan käynyt ja aina olen vain lipsunut ja liikuntakin on jäänyt vähemmälle. Onnistuin reväyttämään käsivarteni niin, että siinä oleva luu on "taipunut", ei ihan murtunut, muttei paljoa puutu. Lääkäri käski välttää kävelyä liukkaalla, mutta siitäkin huolimatta lähden tänään lenkille, niin kuin yllä tuli jo ilmi. :)

Aamupala:
- paahtoleipä, sipaisu margariinia ja pala juustoa
- muki teetä maidolla

Lounas:
- vähän jauhelihakeittoa
- kolme sämpylää yrttilevitteellä + tuorekurkulla
- lasi maitoa

Välipala:
- keitetty kananmuna
- pieni pala sokeritonta pannukakkua ja pala kevyesti savustettua kinkkua
- lasi maitoa

Iltapala:
- 2 litraa vettä
- ??


Miltäs nämä syömiset vaikuttivat ? Mitä liian vähän, mitä liikaa, ja tiedän ne pihkuran PROTEIINIT !! Nyt kaapit täyteen rahkaa ja raejuustoa, tonnikalaa, kinkkua jne.. :)

1 kommentti:

 1. Aamupala jees.

  Päivällisellä KOLME leipää on ehdottomasti liikaa. Yks täysjyväleipä olisi keiton kanssa riittänyt :)

  Välipalalla syöty pannukakku olisi kannattanut jättää väliin. Oli sitten sokeritonta tai ei. Tilalle esim sitä rahkaa, hedelmiä tai kasa vihanneksia.

  Ja vettä kannattaa juoda tasaisin väliajoin päivän mittaan. Yhteensä 1-2 litraa. Ei kannata siinäkään vetää liiallisuuksiin :)

  Nämä nyt olivat vain tällaisia minun omia näkemyksiäni sun syömisistä. Ei kannata ottaa liian vakavasti, mun kommentteja. Vihjeitä vain, joista voi itseään miellyttävät seikat poimia käytäntöön! :)

  VastaaPoista