tiistai 13. maaliskuuta 2012

MIKSI ??

Miksi kaikki hyvä katoaa yhtä nopeasti kuin tulikin ?

Eilen illalla syömiset meni ihan päin persettä, suoraan sanottuna. Tänään aamulla söin palan paahtoleipää, töissä muusia, lihakastiketta, puolukkahilloa, ja keitettyjä porkkanoita öljyllä ja yrteillä. + lasi maitoa, kotiin tulin, join vähän limsaa, en edes yhtä lasia, josta olen ylpeä. Ja makeanhimon tainnutin syömällä pari rkl:llista ylimakeaa toffeeta. Illalla menen hikiselle lenkille ja yritän päästä edes jotenkin ruotuun. Tuntuu koko ajan, että teen väärin, eikä tämä laihdutushomma etene yhtään. :(
Torstaina on pakko olla 83kg:ssa, tai en ikinä pääse tavoitteeseeni haasteen suhteen...

Tsemppiä rakkaat lukijat !

5 kommenttia:

  1. Kun onnistuu vähän aikaa niin se motivoi taas jatkamaan! :) Yritä päästä alkuun. Tee vaikka viikoksi tarkka ruokalista mitä saat syödä? Mäkin alotin sillä nutriletilla tän homman, koska se on mielestäni ihan hyvä startti laihdutukselle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! Ite joskus aikoinaan nutrasin, mutta kaikki mitä sain pois, tuli vähitellen takaisin, joten itellä meni siin kohtaa usko koko homman toimivuuteen, mutta kiva jos se on jollain auttanut ! :) Se on niin vaikeaa mulla, kun töissä syön sen lounaan, mitä koululaisetkin, ja sitä ku ei tied etukäteen :s

      Poista
  2. Mä tutustuin tähän sun blogiisi nyt ihan mielenkiinnosta ja rupesin pohtimaan, että miksi sun paino ei oikein putoa.

    Tosiaan kannattaa nyt ehdottomasti tarkastaa annoskoot ja kenties vaihtaa muutamia oleellisia ainesosia ruokavaliossa. Kannattaa ehkä syödä vain yksi lämmin ateria päivässä, jos näyttää ettei paino putoa. Tämän lisäksi ruoalta kannattaa ehdottomasti unohtaa turha leivän syönti.

    Vaihda myös kaikki viljatuotteet täysjyvään. Ruoalla kannattaa syödä runsaasti salaattia, jossa ei turhia kaloreita ole.

    Tämän lisäksi ruokavalioon varsinkin kananmunia, rahkaa ja raejuustoa. Syö näitä joka päivä ainakin jotakin.

    Voin kertoa esimerkkipäivän itseltäni, joka on ainakin minulle toiminut:

    Puuro (Kunto Kaura + kauralese + mehukeitto)
    Rahka (maustamaton) + banaani
    Omena
    Salaatti + kanafile + pasta + maito
    2 näkkileipää, kiivi

    Näillä eväillä pitäisi ainakin periaatteessa selvitä kitumatta. Tarpeen mukaan voi syödä vaikkapa porkkanaa, jos nälkä iskee.

    Toivottavasti näistä vinkeistä on jotakin apua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kiva kuulla ! Varmasti sain jotain vinkkejä poimittua. :) Ehkä olen vähän vältellyt tuota kananmunaa, koska jostain joskus kuullut, että ei tee hyvää kolesterolille, joka on mulla aina ollut ihan liikaa koholla.. ?

      Poista
    2. Kohtuudella kanamunaa. Jos pelkää kolestrolia niin syö vain valkuaiset. Valkuainen sisältää paljon proteiinia. Keltuainen on se, mikä voi vaikuttaa kolestroliin :)

      Poista