lauantai 17. maaliskuuta 2012

Tänään siivoan ruokakaapit ja heitän kaiken vaalean (sanon nyt suoraan) paskan pois ja ostan täysjyvää tilalle. Real- leipää, raejuustoa, maitorahkaa, kaurapuuro-värkkiä, mehukeittoa, lopetan perunan syönnin. Tai ainakin vähennän muutamaan perunaan viikossa, sen 14 perunan sijaan. Mässäily on kielletty, mutta repsahdusten ehkäisemiseksi on jokaviikkoinen patukka/muu pieni herkku! Joka päivä 2litraa vettä. Kasviksia, salaattia, ananasta, viinirypäleitä, omenoita on aina tarjoilla, ja tarkoitus olisikin lisätä niiden syöntiä huomattavasti.

Zumbaan jokapäivä 20min treenin ja jos on intoa, niin lisäksi käyn lenkillä miehen kanssa, joka on myöskin mukana operaatiossa. :)

Mä olen pudottanut kolme kiloa, ja mielettömän ylpeä siitä ! Ennen en olisi ikinä pystynyt, ja nyt tähtään siihen, että olen ensi kuun alussa pudottanut yhteensä 5kg, ja tiedän, että se on mahdollista, kun vain itse uskon siihen. :) Ja kiitos sulle Jaana, kun olet aina välillä palauttanut minut maanpinnalle, ja jaksanut kannustaa ja jakaa hyödyllisiä vinkkejä, en suinkaan ole niistä loukkaantunut ;)

Kohta puoliin painan alle 80kg, ja siitä siihen 75kg:n ajallaan. Se on se, jossa olin ennen kaksosia, vai taisi olla 72kg, mutta ajallaan, ajallaan :)

6 kommenttia:

 1. Nyt kuulostaa hyvältä! :) Kun vaan muistaa, että kaikki lihottaa jos liikaa syö! Eli kohtuus kaikessa :) En tarkoita pahalla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä :) Kohtuus unohtuu välillä ihan täysin. Ei mitään ;)

   Poista
 2. Mä syön Karppinen - leipää, jos siis leipää ylipäätään syön. :) Siinä on vähemmän hiilareita ja itse asiassa maistuukin paremmalta verrattuna tavan ruisleipiin. Se on oikeastaan ainut leipä, mitä mun maha sietää. Normaalit leivät aiheuttaa ihan hirmuisen turvotuksen ja vatsakivun.

  Ainakin omalla kohdalla ihan totaalinen herkkulakko on paras sokerihimon katkaisija! Jo viikossa makeanhimo alkaa katoamaan ja loppujen lopuksi ei edes tee mieli mitään karkkia ym. Hyvin huomasin tässä, kun sallin yhden herkkupäivän, niin tämä herkuttelu karkaa heti käsistä ja seuraavana päivänä tekee taas mieli jotain makeaa.

  "Jos annat pikkusormen, se vie koko käden.." ;)

  Kannattaa muuten tilata esim. netistä proteiinilisää. Mulla on käytössä Fit&Smart - proteiini, joka on ainakin sen verran makeaa, että vie yllättäen ilmaantuneen makeanhimon mennessään. Plussana saa tankattua elimistön protskuvarastot täyteen. Nykyisin kun suositellaan sitä proteiinin päiväannosta 1-2g/kg. Eli sunkin kohdalla joku 100-160g/päivä pitäis proteiinia saada. :) Auttaa kylläisyyden tunteeseen hyvin!

  Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että tämä totaalimuutos pitäisi sokerinhimon kurissa. :) Täytyykin tutustua noihin proteiinilisiin.

   Kiitos ! :)

   Poista
 3. JES! Nyt alkaa kuulostaa hyvältä! :D

  Mun leipäsuosikki on nykyään näkkileipä :) Oon oikeestaan vähän kyllästynyt noihin muihin leipiin, kun niitä koko ikäni olen mättänyt. Vaihtelu virkistää.

  Ja on muuten tosi plussaa, että sun mies on hommassa mukana! Mahtavaa :)Nyt vaan uuteen alkuun! Mullakin on todella syytä taas skarpata, koska eilen meni läskiksi (irtokarkkeja ja älyttömät määrät ruokaa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D
   Munkin lemppari on näkkileipä ja yleensä tulee ostettua sitä täysjyvänäkkiä, mutta katsotaan mitä tässä tulee syötyä. Aivan, itselläkin meni eilen irtokarkkeja ja muita. Mutta kyllä tämä tästä. :)

   Poista