keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Kaloreita..

Laskin eräänlaisella laskurilla (iltalehti) kalorit ja nämä on "suunnilleen" kalorit ja miehen vanhemmat tulee käymään illalla ja sanoivat tuovansa pizzavärkit samalla, joten yritän ottaa pitsaa kohtuullisesti :) Enkä vetänyt pizzakaloreita ihan alakanttiin, vaan vähän yli, jos sattuu vahinko :D Mutta niin... Illalla juonkin vain vettä. :)  Kalorit yläkanttiin laskettuna: 1060kcal


Ruoan monipuolisuus päivässä

Keskity Hedelmä/kasvis-, Maito- ja Viljat -kulhojen täyttymiseen. Muiden kulhojen ei tarvitse täyttyä päivittäin.
Hedelmä,
kasvis
Maito
Viljat
Liha, kala,
kana
Rasvat
Juomat

5 kommenttia:

 1. Tänään siis vielä pizzaa?

  Nyt sanoisin, että menee kalorilaskut aika pahasti pieleen tämän päivän osalta. Oletan siis, että tuon aiemman postauksen syömiset ja juomiset olet tuohon laskenut + pizzan.

  Pakko vähän palauttaa maanpinnalle, mikä ei varmasti ole mukavaa kuultavaa :S Kyllä näillä eväillä mennään turhan ylärajoilla!

  Mä tiedän, että mulla itselläni ei paino putoaisi noilla syömisillä. Olettaen, että joka päivä söisi samalla tavalla viikosta toiseen. Eihän se tietty mitään haittaa, jos esim kerran viikossa pyörähtää tuolla kalorirajan yläpuolella. Se voi vain vauhdittaa laihdutusta! Mutta ei kannata tietty ottaa tavaksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän tuskin kaipaa viikon ruokalistaasi, joka ei todellakaan ole täydellinen.

   Poista
  2. En ole väittänytkään täydelliseksi (toisaalta mikä on täydellinen?). En tiedä mistä moisen ajatuksen oletkaan saanut.

   En mä tässä ketään ole yrittänyt masentaa vaan antaa vinkkejä mitä vain pystyn antamaan! Mä ainakin itse otan aina neuvot vastaan ilolla, sillä niitä tarvitsee. Musta on ihan asiallista laittaa kommenttia, jos pystyy vain jotakin neuvoa antamaan! Ja jos tuntuu, että neuvot eivät ole hyviä niin kannattaa skipata ja tehdä miten itse parhaakseen näkee!

   Poista
 2. Niin riippuu siis tietysti sun annoskoosta ;) Ja siitä pizzapalan koosta! :D

  Mutta leipä on yks sellanen juttu, mitä moni ei ota tosissaan. Jos päivän aikana syö 4 leipää lisukkeineen, niin siinä napsahtelee 500 kaloria että hujahtaa! :S Petollista hommaa. Ja riippuu tietysti siitä mitä leipää syö (esim näkkileipä hyvä vaihtoehto).

  VastaaPoista
 3. Anteeksi, kun mä pommitan! Mun oli pakko tutustua tuohon kalorilaskuriin ja mulla se ainakin tuntuu pitävän hyvin paikkaansa. Sain huom enemmän kaloreita kuin sinä ja mä olen syönyt tänään mielestäni ihan ok terveellisesti:

  Aamupala:
  2 kuppia kahvia, 3 leipää, juustoa, margariinia (todella poikkeuksellista, en tiedä mikä muhun meni tuon leivän suhteen!)

  Välipala:
  2 isoa porkkanaa

  Lounas:
  2 perunaa, kanakastiketta

  Iltapala:
  1 banaani, 2 näkkileipää

  Että en sit tiedä. Mä en itse oikein ole noiden kaloreiden laskemisen ystävä. Yritän vaan olla niin rehellinen itselleni kuin pystyn. Mä tiedän millon oon läskeillyt ja sen tuntee nahoissaan ja vaakakin sen tunnustaa. Sitä tietää kyllä et mitä ei olisi pitänyt syödä, jos jälkeenpäin pitää miettiä että ei hitsi kun ois kannattanu jättää syömättä! :D

  Näin se mulla toimii, mutta jokainen omalla tavallaan. Kannattaa tietty käyttää kalorilaskureita, jos ei yhtään osaa arvioida omaa kalorisaantia.

  VastaaPoista