lauantai 24. maaliskuuta 2012

Pakko roikkua täällä !

Lapset on nyt minun äidilläni ja hänen miesystävällään hoidossa, että voin tukea miestäni mahdollisimman paljon.  Hän meni nyt  lepäämään ja keräämään ajatuksiaan sängyn pohjalle, ja ettei minulle tulisi yksinäinen olo, yritän olla täällä tietokoneella ja lueskella blogeja. Edes jotain hyvää tähän synkkyyteen.

Laskeskelin, että tänään ruoasta olisi tullut tähän asti 885kcal, joka saa nyt pysyä tämän päivän saldona eli vasta huomisaamuna syön seuraavan kerran. :) (ehkä jos kauhea nälkä yllättää, voi syödä porkkanan/omenan)

Tänään en nyt jaksa zumbata, koska olen henkisesti niin poikki. Lähdemme miehen kanssa kävelylenkille ja vähän tuuletamme ajatuksia kylmässä säässä. Lisäksi tein vatsalihas- ja punnerrus, askelkyykyt + joustot, ojentajatreenin. Hypin hyppynarulla kyyneleet silmässä 202 hyppyä ja join 0,5l vettä.

Ajatukset ovat selkeämmät, ja Enkeli-Vaari voi paremmin tuolla jossain. Verenpaineet on normaalit ja kolesteroliarvot suopeat, sokeritauti tiessään.Vaari ei enää tarvitse lääkkeitä ja pistoksia. Vaari katselee Benjaminia, Innaa ja Alekseita  pilven reunalta ja lähettää lentosuukkoja, sekä silittää pienet lapsenlapsensa uneen .Nuku rauhassa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti