torstai 12. huhtikuuta 2012

Joo-o

Tää päivä on taas mennyt vähän niin ja näin syömisten osalta, mutta liikkunut olen. Eilen tuli vedettyä lähes kahden tunnin reipas ja raskas pyöräily ! Tänään heti aamusta hallille ja sinne meidän tukiryhmän kanssa pelailemaan vähän pallopelejä, juoksua yms.yms. (45min) Työmatkankin pyöräilin ja vielä tein pari pikaista lenkkiä koiran kanssa. Illalla ratsastin tunnin, hyppäsin esteitä, joten kyllä siinä hiki tuli.

Huomenna teen vatsalihasrääkin, askelkyykyt, venyttelyt, punnerrukset ja hyppynaruhyppelyn. Jos hyvin käy, niin huomenna on 4km pyöräily tiedossa. Remontointia, siivousta ja illalla vielä luultavasti pikainen pyörä-,/kävelylenkki.

Riinan haasteessa on toisella viikolla tiedossa liikunnan lisäämistä ja salaatin syöntiä. Täytyykin varastoida kaapit täyteen hedelmiä. Purkka on mulle sellainen, joka taltuttaa makeanhimon alta aikayksikön. :)

Turha masentua plussaviikosta, sillä olihan se tiedossa, kaiken tuon mätön jälkeen. Mä en kaipaa nyt mitään "sen teit väärin" kommentteja, vaan rohkaisuja eteenpäin. Tää on raskas ja kivinen tie ! Onnea niille, joille se on helppoa, on ihan itsestään selvää, että miinusta on joka tapauksessa. Vinkkejä otetaan vastaan suunnalta, jos toiselta.

Vaikka paino ei putoakaan, riittää, että muutan elämäntapojani. Niin olen tehnytkin. Sentit ratkaisevat, ei se paino, vaikka silti merkittävä tekijä onkin...

Tää oli tässä, näkemisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti